Kontakt:

Mobiltelefon 30 67 63 40
E-mail jan.guldmann@3f.dk
Søndag lukket

info@grafiskeferiehuse.dk
GODE KOLLEGA

Velkommen til din egen Ferieby!

Bestyrelsen for de grafiske sommerhuse på Samsø (Sælvig Feriehuse) har med denne brochure fornøjelsen af at præsentere dig for vores dejlige ferieby, som vi håber kan danne rammen for en god ferie for dig og din familie. Husene drives af en feriefond, ejet af bogbindere og emballagearbejdere, og feriebyen stammer tilbage fra 1960, hvor alle bogbindere og emballagearbejdere var medlem i Dansk Bogbinder & Kartonnagearbejderforbund. Ejerskabet fulgte i 1993 med medlemmerne over i Grafisk Forbund.

Da Grafisk Forbund i 1999 blev opløst, fulgte ejerskabet af feriebyen over i henholdsvis HK, hvor bogbinderne blev medlem, samt i SID og nu Fagligt Fælles Forbund (3F), hvor emballagearbejderne er medlem. Det er dermed fortsat alene bogbinderne og emballagearbejderne, der har ejerskabet over feriebyen.
Feriebyen der i året 2010 kunne fejre sit 50 års jubilæum, har gennem de seneste år gennemført et stort antal forbedringer i husene samt på feriebyens område, og fremstår derfor i dag fuldt renoveret og meget attraktivt for de mange hundrede årlige brugerne.
Vi håber derfor alle lejere vil passe på huset og behandle det, som var det ens eget. Ved feriens afslutning bedes man derfor sikre sig, at forlade huset i samme gode stand, som man selv ønsker at overtage det i.

LIDT OM HUSENE

Feriebyen består af 24 huse, hvoraf 2 huse er nybygget i året 2003, og 13 øvrige huse er totalt renoveret i årene 2004-2011. Yderligere 9 huse er blevet kraftigt forbedret i årene 2007-11.

Alle 24 huse er udstyret med bl.a. el-opvarmning og vandvarmer samt et solcelleanlæg ”SolarVenti”, der giver gratis varme/frisk luft i huset. Køkkenet indeholder komfur med ovn, køleskab med mindre fryser, kaffemaskine m.v. samt service til 8 personer.

Alle huse har nyt 32” farve-TV, radio med CD-afspiller og trådløst internet. Husets TV er forprogrammeret til 10 programmer, som kan ses gratis. TV-kort til ekstra kanaler kan lejes. I husene forefindes ligeledes nogle spil og læsestof til brug under ferien.

Flere huse har gulvvarme på bad ligesom brændeovn findes i de 6 største huse. Læs nærmere under det enkelte hus på de følgende sider. I hvert hus forefindes mappe med generelle oplysninger – herunder regler for brug af huset samt rengøring ved afrejse. Støvsuger og rengøringsmidler findes i alle huse. Det enkelte hus må højest bebos af 6 personer og hvert hus har sengepladser med dynetæpper og hovedpuder til 6 personer

Alle 24 huse indeholder stue, 2 eller 3 soverum, badeværelse, køkken samt en dejlig terrasse med bord/stole. Der er mulighed for mod mindre betaling, at benytte vaskemaskine og tørretumbler. Du kan gratis låne en høj barnestol og/eller week-end seng til barn. Henvendelse herom på kontoret. Hvert hus indeholder en info-mappe med alle nødvendige oplysninger. Læs venligst denne ved ankomst. Huset indeholder også en gæstebog, som du inden Jeres afrejse opfordres til selv at skrive en hilsen i.

Du skal selv medbringe: Sengetøj, håndklæder og viskestykker.
Husene må højest beboes af 6 personer.
Husene er inddelt i 4 kategorier ( A, B, C og D)
Opsætning af telte m.m. må kun finde sted på campingpladsen
Tilsynsførende for feriehusene.

PT:
Mobiltelefon 30 67 63 40
E-mail jan.guldmann@3f.d

Feiefonden for Sælvig feriehuse Samsø . Copyright © 2008 Poul-Erik Wæhrens