Husene

Lidt om husene

 

Feriebyen består af 24 huse, hvoraf 2 huse er nybygget i år 2003. De øvrige huse er alle løbende renoveret i årene 2004-2021. Alle 24 huse er udstyret med bl.a. el-opvarmning og vandvarmer samt et solcelle-anlæg ”SolarVenti”, der giver gratis varme/frisk luft i huset.

 

Alle 24 huse indeholder stue, 2 eller 3 soverum, badeværelse, køkken samt en dejlig terrasse med bord/stole.
Der er gratis trådløst internet i alle huse. Der er mulighed for mod mindre betaling, at benytte vaskemaskine og tørretumbler. Du kan gratis låne en høj barnestol og/eller week-end seng til barn. Henvendelse herom på kontoret.

Køkkenet indeholder keramisk komfur med ovn, stort køleskab og fryser, kaffe-maskine m.v. samt service til 8 personer. Alle huse har et fint farve-TV med indbygget Chromecast. De fleste af husene har også radio med CD-afspiller. Husets TV er programmeret til et antal programmer, som kan ses gratis. TV-kort til ekstra betalingskanaler kan lejes. I husene forefindes ligeledes nogle spil og læsestof til brug under ferien. 16 af husene har gulvvarme på bad ligesom brændeovn findes i de 6 største huse. Læs nærmere under det enkelte hus. 
Det enkelte hus må højest bebos af det antal personer, som står nævnt under de enkelte hus-typer. Husene har dyner og hovedpuder til det nævnte antal personer.


I hvert hus er en info-mappe med alle nødvendige oplysninger – herunder regler for brug af huset samt rengøring ved afrejse. Læs venligst denne ved ankomst. Støvsuger og rengøringsmidler findes i alle huse. Huset indeholder også en gæstebog, som du inden Jeres afrejse opfordres til selv at skrive en hilsen i. 

Du skal selv medbringe: Sengetøj, håndklæder og viskestykker.

 

Opsætning af telte m.m. må kun ske på campingpladsen.

 

Rygning i husene er ikke tilladt, hvorfor vi henviser

til terrassen. 

 

Husdyr må medbringes,

men skal holdes i snor på feriebyens område, ligesom hundehegn kan lånes. Husdyr må naturligvis ikke opholde

sig i møbler og senge.

HUSTYPE B

 

4 huse på hver 74 m², bygget i 1987 og totalrenoveret i år 2004-2011.

 

Husene har bl.a. fået nyt køkken og bad, nyt gulv og døre, ligesom huset fik tilbygget en forgang. Hele huset er nymalet både ude og inde, og har også fået nye møbler, senge og gardiner. Der er brændeovn i stuen. 

 

Huset indeholder dejlig stue, køkken, 3 sove-værelser, badeværelse, forgang samt en stor og delvis overdækket terrasse med gode havemøbler m/hynder og stor parasol. Huset har 6 sovepladser, men service til 8 personer så gæster kan spise med. Badeværelse og forgang har klinkegulv med gulvvarme. Badeværelset har el-udsugning samt el-håndklædetørrer. Køkkenet har keramisk komfur, stort køleskab + stor fryser samt alt nødvendigt køkkenudstyr. De 3 soveværelser er alle udstyret med hver 2 boksmadrasser og god skabsplads.

 

Af udstyr kan nævnes 49” farve-TV med indbygget Chromecast, DVD-afspiller, stereoanlæg med cd-afspiller og trådløst internet.

HUSTYPE C

 

9 huse på hver 60 m², der alle er totalrenoverede i årene 2004-2010. 

Huset ”Falken” har en ekstra terrasse vendt mod vandet, og hvorfra man kan nyde aftensolen gå ned. Terrassen er udstyret med havebord/stole.

 

Husene har bl.a. fået nyt køkken og bad, nyt gulv og døre, ligesom huset fik tilbygget en forgang og nyt træværk på hele huset. Huset har løbende fået nye møbler, senge og gardiner. 

 

Huset indeholder dejlig stue med åbent køkken, 2 soveværelser, badeværelse, forgang samt en stor terrasse på hele 30 m², og med gode havemøbler m/hynder og stor parasol. Huset har 4 faste sovepladser, fordelt på 2 soveværelser med hver 2 boksmadrasser, men med mulighed for 2 ekstra sovepladser på sovesofa i stuen. Huset har service til 8 personer så gæster kan spise med. Badeværelset har klinkegulv med gulvvarme samt el-udsugning. Køkkenet har keramisk komfur, stort køleskab og fryser, kaffemaskine samt alt nødvendigt køkkenudstyr.

 

Af udstyr kan nævnes 32” farve-TV, stereoanlæg med cd-afspiller og trådløst internet.

HUSTYPE A

 

2 nyere huse på hver 66 m², bygget i år 2003, og overalt udstyret med nyt møblement. Huset indeholder dejlig stue med åbent køkken, 3 soveværelser, badeværelse, entré samt en overdækket terrasse. Der er brændeovn i stuen.

 

Huset har 6 sovepladser, men service til 8 personer så gæster kan spise med. Badeværelse, entré og køkken har klinke-gulv med gulvvarme. Badeværelset har el-udsugning samt el-håndklædetørrer

 

Af udstyr kan nævnes 49” farve-TV med indbygget Chromecast, DVD-afspiller, stereoanlæg med cd-afspiller og trådløst internet. Køkkenet har keramisk komfur, stort køleskab + stor fryser, mikrobølgeovn samt alt nødvendigt køkkenudstyr.

 

De 3 soveværelser er alle udstyret med hver 2 boksmadrasser og god skabsplads. Herudover har huset en dejlig stor og overdækket terrasse med gode havemøbler m/hynder.

HUSTYPE D

 

9 ældre huse på hver 40m², der alle er renoveret i årene 2006-2016 med nyt åbent køkken, nyt gulv i hele huset, nye døre og vinduer samt nyt tag. 


Huset indeholder stue med åbent køkken samt 2 soveværelser, hver med 2 boks-madrasser og nye skabe. Udover disse 4 sovepladser er der mulighed for at låne en gæsteseng til ekstra opredning. Ved behov herfor kan den tilsynsførende blot kontaktes. Huset har service til 8 personer så gæster kan spise med. Herudover har huset et mindre bad/toilet placeret i tilbygning på terrassen, og som er renoveret indenfor de seneste år. Endelig har huset fået tilbygget en dejlig stor terrasse, med gode havemøbler m/hynder og stor parasol. Køkkenet har keramisk komfur m/ovn, køleskab med fryser, kaffemaskine samt alt nødvendigt køkkenudstyr.


Af udstyr kan nævnes 32” farve-TV, stereoanlæg med cd-afspiller og trådløst internet.


Huset indeholder alle nødvendige fornødenheder for en god sommerferie.