Om feriebyen

Hvad tilbyder feriebyen

Vores Ferieby består af 24 dejlige feriehuse samt en god campingplads med plads til 20 enheder.

24 huse og campingplads er placeret i sammenhæng, og midt i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at slappe af og være sig selv, men byder også på gode muligheder for socialt samvær med Feriebyens øvrige lejere.

 

Feriebyen har sin egen legeplads, som er nyetableret i 2015, og som indeholder rig mulighed for at de mindste børn kan nyde ferien. For de større børn er der mulighed for diverse boldspil og andre spil, ligesom Feriebyen har fået anlagt 2 flotte petanquebaner, som alle lejere frit kan benytte. Af andre aktivitetsmuligheder er der skak, bordtennis, fodbold, bålplads, fælles grill m.v.

 

Endelig byder vores private badestrand, der er beliggende i direkte forbindelse med Feriebyen, på de bedste muligheder for en god badeferie for såvel børn som voksne.

 

Feriebyen har vaskemaskine og tørretumler der kan benyttes mod mindre betaling. Alle feriehuse har installeret individuelle el-målere og der opkræves et mindre tillæg for el-forbrug i husene. De 6 største huse er endvidere udstyret med brændeovn.

 

I hele sæsonen bestyres og passes Feriebyen af vores tilsynsførende, der bor, samt har kontor, midt i feriebyens område, og derfor kan træffes dagligt. Den tilsynsførende udleverer nøgler til huset og besigtiger dem igen inden afrejse ligesom den tilsynsførende udover at passe hele området kan kontaktes såfremt man oplever problemer.

 

Er man uheldig at ødelægge indbo, service eller andet kontaktes den tilsynsførende, så vi kan få skaden udrettet eller de ødelagte ting udskiftet.

 

Feriebyen tilbyder gratis trådløst internet og alle huse er udstyret med stort farve-TV med indbygget chromecast. Der kan ses et antal gratis kanaler. TV-kort til et antal betalingskanaler kan lejes ved den tilsynsførende.

 

Cykler kan lejes mange steder på Samsø - kontakt den tilsynsførende for nærmere oplysninger. Grill til brug ved det enkelte hus kan ligeledes lejes – kontakt blot den tilsynsførende. Feriebyen har herudover 2 store fællesgrill på området.